Lemminkäisenkatu 30
20520 Turku
Suomi
Ohjelma
Kahvitarjoilu
8.30 Tilaisuuden avaus
Toimitusjohtaja Jari Lehmusvaara, Satafood Kehittämisyhdistys ry
8.45 Uutuustuotteen kehitysprosessi
Tuotepäällikkö Leena Järvenpää, Saarioinen Oy
9.30 LEAN-managementilla tehoja pk-elintarvikeyritykseen
Kouluttaja Jussi Moisio, Qualitas Fennica / Arter Oy
Tauko
10.30 Aistit tuoteinnovaatioiden kehitystyössä
Kehityspäällikkö Mari Norrdal, Turun Yliopisto
11.00 Tuotekehitys ja yrityksen laatujärjestelmä
Kehitysasiantuntija Marika Kilpivuori, Satafood Kehittämisyhdistys ry
11.30 Turun AMK pk-yrityksen tuotekehityksen apuna
FT Heikki Aro, Turun ammattikorkeakoulu
12.15 Tilaisuuden pääteeksi tuotekehitystilojen lyhyt esittelykierros.
Mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen.
Ilmoittautuminen tilaisuuteen maanantaihin 6.11.2017 mennessä satafood@satafood.net