Näytä kartta
Koska:
9.11.2017 @ 08:30 – 13:00
2017-11-09T08:30:00+02:00
2017-11-09T13:00:00+02:00
Missä:
Turun ammattikorkeakoulu
Lemminkäisenkatu 30
20520 Turku
Suomi
Yhteystiedot:
Pauliina Ojansivu
040 152 78 40
Asiakaslähtöinen tuotekehitys @ Turun ammattikorkeakoulu | Turku | Suomi

Ohjelma

Kahvitarjoilu

8.30 Tilaisuuden avaus
Toimitusjohtaja Jari Lehmusvaara, Satafood Kehittämisyhdistys ry

8.45 Uutuustuotteen kehitysprosessi
Tuotepäällikkö Leena Järvenpää, Saarioinen Oy

9.30 LEAN-managementilla tehoja pk-elintarvikeyritykseen
Kouluttaja Jussi Moisio, Qualitas Fennica / Arter Oy

Tauko

10.30 Aistit tuoteinnovaatioiden kehitystyössä
Kehityspäällikkö Mari Norrdal, Turun Yliopisto

11.00 Tuotekehitys ja yrityksen laatujärjestelmä
Kehitysasiantuntija Marika Kilpivuori, Satafood Kehittämisyhdistys ry

11.30 Turun AMK pk-yrityksen tuotekehityksen apuna
FT Heikki Aro, Turun ammattikorkeakoulu

12.15 Tilaisuuden pääteeksi tuotekehitystilojen lyhyt esittelykierros.
Mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen maanantaihin 6.11.2017 mennessä satafood@satafood.net