Opintie 4
Naantali
Ravintolakokki, biologi Päivi Lehtosen johdolla tutustumme mm. herneen, härkäpavun, hampun, kvinoan, lupiinin ja speltin käyttöön ammattikeittiöissä ja valmistamme matalan jalostusasteen raaka-aineista (rouheista, jauhoista, hiutaleista ja kokonaisista siemenistä) monipuolisia herkkuja.
Tilaisuus on maksuton ja se on tarkoitettu ammattikeittiöiden edustajille. Tilaisuuden järjestää Vastuullista proteiinia pöytään-hanke.
Ilmoittautuminen tilaisuuteen 10.3 mennessä oheisesta linkistä
https://link.webropolsurveys.com/S/981E8F5109D91F0E
Lisätietoja tapahtumasta Sannalta, sanna.vahamiko@utu.fi tai puh 040-4843556. Mukaan mahtuu 20 nopeimmin ilmoittautunutta ja heille lähetetään lisäinfoa päivän kulusta lähempänä koulutusta.
Kotimaisista kasviproteiineista vastuullisia valintoja ammattikeittiöihin