Näytä kartta
Koska:
10.11.2017 @ 10:00 – 15:00
2017-11-10T10:00:00+02:00
2017-11-10T15:00:00+02:00
Missä:
Ahlmanin ammattiopisto
Hallilantie 24
33820 Tampere
Suomi
Yhteystiedot:
Anu Tuomola
044 7960535
Leivän juuret -seminaari @ Ahlmanin ammattiopisto | Tampere | Suomi

Ahlmanilla Tampereella järjestetään perjantaina 10.11.2017 klo 10-15 Leivän juuret -seminaaripäivä, jossa kohtaavat viljelijät, paikallismyllyjen myllärit ja leivän tekijät Pirkanmaalta, Kanta- ja Päijät-Hämeestä, Varsinais-Suomesta ja Satakunnasta.

Teema ”Leivän juuret” viittaa sekä viljaa kasvattavaan tilaan, valittuun viljalajiin ja lajikkeeseen, mutta myös juuren käyttämiseen leivonnassa – niin ruisleivässä kuin vaaleassakin leivässä.

Päivän aikana puheenvuoron pitävät viljateknologian emeritusprofessori Hannu Salovaara, Vääksyn myllyn toimitusjohtaja Kari Savela ja nettijulkaisu Bread-magazinen perustaja ja toimittaja Jarkko Laine sekä Paijan ruisleipästen tekijä, Anna Paija. Iltapäivä on omistettu eri toimijatahojen kohtaamisiin ja verkostoitumiseen.

Tutustu ohjelmaan täältä Leivän juuret seminaari_mainos.

Ilmoittautuminen Anu Tuomolalle, anu.tuomola@ahlman.fi tai 044 7960535.