Koska:
21.3.2019 @ 16:45 – 20:00
2019-03-21T16:45:00+02:00
2019-03-21T20:00:00+02:00
Missä:
Laitilan kaupungintalo
Keskuskatu 30
Laitila
Yhteystiedot:
Hilkka Halla
050 5262081
Miten jäljitettävyys pellolta pöytään voi lisätä kannattavuutta? @ Laitilan kaupungintalo

Turvallisuus ja jäljitettävyys voisivat olla maailmalla suomalaisen ruoan valtteja, joiden avulla alan yritysten kannattavuus voisi parantua. Aina ei kuitenkaan pärjätä pelkillä tarinoilla, vaan tarvitaan dataa. Tule kuulemaan, miksi uskomukset pitää vahvistaa faktoilla ja esimerkkejä, miten teknologian avulla jäljitettävyys voidaan aukottomasti todentaa.

Kuulemme esimerkkejä kotimaisesta ruokaketjusta ja kokemuksia kv-asiakkuuksista, tarkempi ohjelma liitteenä.

Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautua voit 18.3. mennessä joko Yrityssalon tai Ukipoliksen nettisivuilla tapahtumakalenterissa, http://www.yrityssalo.fi/tapahtumat/  tai http://yritystapahtumat.ukipolis.fi/

Yrityssalo järjestää maksuttoman yhteiskuljetuksen Salo – Laitila – Salo. Matkan varrelta pääsee mukaan.
Lisätietoja tapahtumasta ja sitovat ilmoittautumiset kuljetukseen hilkka.halla@yrityssalo.fi.

Järjestäjä: Kuluttajat Ruoka talouden keskiössä –hanke, Yrityssalo ja Ukipolis