Koska:
23.3.2019 @ 09:00 – 15:00
2019-03-23T09:00:00+02:00
2019-03-23T15:00:00+02:00
Missä:
Axxell, Parainen
Vapparintie 4 Parainen
Yhteystiedot:
Margot Wikström
0407350593
Ruokaa vaeltajille I @ Axxell, Parainen

Haluatko olla mukana luomassa Pyhän Olavin merireitin vaeltajille todella mukavan kokemuksen? Haluatko kasvattaa tulojasi? Tartu tilaisuuteen, ja osallistu lyhyelle kurssille, jotta voit palvella vaeltajia jo tänä keväänä.

Järjestämme tiedotustilaisuudet, joissa käydään läpi kaikki mitä on hyvää tietää, jotta voit aloittaa vaeltajien palvelemisen.

Tilaisuudet sisältävät sekä käytännön asioita että teoriaa. Tavoitteena on antaa Sinulle hyvät edellytykset pyörittää toimintaa, joka myös vahvistaa saariston imagoa vaelluspaikkana.

Ensimmäinen tapaaminen järjestetään Axxell:in keittiössa, Vapparintie 4 Parainen, lauantaina 23.3.2019 klo 9–15.

Ensimäisessä tapaamisessa, Axxellin opetuskeittiössa, lauantaina 23.3.2019 klo 9–15, panostamme käytännön asioihin. Osallistujat valmistavat helppoja, hyviä ruokalajeja, lähialueen raaka-aineista keittiömestari Anders Fagerlundin ohjauksella. Reseptit ja vinkit saat kotiin vietäväksi. Päivän aikana jaamme myös kokemuksia ja keskustelemme hinnoittelusta sekä yhteistyömahdollisuuksista. Terveystarkastaja Eva Sjöman kertoo töiden lomassa elintarvikelainsäädännön vaatimuksista.

Tervetuloa oppimaan, toivottavat Margot Wikström, James Simpson ja John Forsman

Haluaisitko myös tarjota vaeltajalle yöpymismahdollisuutta? Tarvittaessa voimme järjestää myös siitä koulutuksen. Ilmoitathan tästä ilmoittautumisen yhteydessä?

Tilaisuudet järjestää KulTa-hanke. Ne ovat osallistujille maksuttomat mutta edellyttää ilmoittautumista alla olevan linkin kautta: https://www.lyyti.in/vandrarna_vaeltajat

Lisätietoja på svenska Mat för vandraren 2019 program