Messukentänkatu 9
20210 Turku
Suomi
Turun Ruokamessujen C-hallissa osastolla 61 esiintyvät Varsinais-Suomen ruokaketjun osaajat isolla yhteisosastolla. Mukana osastolla ovat Turun yliopisto, Turun ammattikorkeakoulu, Turun ammatti-instituutti, Raseko, Salon seudun ammattiopisto, Livia ja Ammattiopisto ja lukio Novida.
Osastolla esiintyvät niin tutkijat kuin opiskelijatkin. Luvassa on haastatteluita ja työnäytöksiä moneen makuun. Osaston ohjelma julkaistaan pian, mutta ohessa on jo hieman makupaloja ohjelmasta:
Pe 6.10.
11 Kukkien valmistus sokerimassasta, Turun ammatti-instituutti
11:30 Ruokakoristeiden valmistusnäytös, Raseko
12:30 Kakkujen koristelu sokerimassakukilla, Turun ammatti-instituutti
15 Rasvojen hyvät, pahat ja rumat, Turun yliopisto yliopistonlehtori Jukka-Pekka Suomela
La 7.10.
11:30 Kukkien valmistus sokerimassasta, Turun ammatti-instituutti
12 Ruokakoristeiden valmistusnäytös, Raseko
13 Lisäaineet -hyviksiä vai pahiksia, Turun yliopisto professori Rainer Huopalahti
13:30 Kakkujen koristelu sokerimassakukilla, Turun ammatti-instituutti
Su 8.10.
11 Hapattamisella terveellisempää ruokaa? Turun yliopisto tohtorikoulutettava Niko Markkinen
12 Kukkien valmistus sokerimassasta, Turun ammatti-instituutti
12:30 Ruokakoristeiden valmistusnäytös, Raseko
14 Kakkujen koristelu sokerimassakukilla, Turun ammatti-instituutti