Rantatie
Strandvägen 28
Tilaisuus peruutettu/siirretty myöhempään ajankohtaan
Käytätkö asiakkaille myytävässä ruoanlaitossa tai leivonnassa villiyrttejä, tai valmistatko villiyrttejä sisältäviä tuotteita myyntiin? Mitä yrttejä saakaan myydä? Mitä jokamiehenoikeden turvin saa kerätä? Miten niitä parhaiten kuivaisin ja säilyttäisin? Mitä sanookaan lainsäädäntö?
Näihin ja moniin muihin kysymyksiisi saat vastauksen villiyrtti-infotilaisuudessa.
Evenemanget är annullerat/flyttas till senare tidpunkt
Använder du vilda örter i mat, bakning eller andra produkter som du säljer till kunder? Vilka örter är tillåtna? Hur långt räcker allemansrätten till? Vilka är de bästa torknings- och förvaringssätten? Vad säger lagstiftningen?
Dessa och många fler frågor blir besvarade i ört-info tillfället.
Ohjelma Programmet:
Tervetuloa, Välkomna, Margot Wikström, Projekt KulTa-hanke
Yrttien kerääminen myyntiin tai myytäviin tuotteisiin, Luonnonyrttineuvoja Mari Mäenpää, Maa- ja kotitalousnaiset.
Kahvi ja yrttileivonnainen – Kaffe och tilltugg med örter
Yrttien kuivaaminen, miten ja millä välineillä, Eija Kulju, Turun Ammattikorkeakoulun tekniikka ja liiketoiminta.
Mihin kaikkeen yrtit soveltuvat? Lehtori Taina Kummunsalo, luonto- ja ympäristöala
Ammattiopisto Livia
Luonnonkasvien turvallisuus ja lainsäädäntö – puhuja varmistuu myöhemmin
KulTa-hankkeen järjestämä tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille mutta edellyttää ilmoittautumista: margot.wikstrom@parainen.fi tai 040-7350593.
Programmet går för det mesta på finska, men det går bra att ställa frågor på svenska.
Det kostnadsfria evenemanget, som arrangeras av projekt KulTa, är öppet för alla, men förutsätter anmälan till margot.wikstrom@pargas.fi eller 040-7350593.