Koska:
8.2.2022 @ 14:00 – 9.2.2022 @ 19:00
2022-02-08T14:00:00+02:00
2022-02-09T19:00:00+02:00
Missä:
Raseko FoodLaboratory
Juhaninkuja 1
21200 Raisio
Yhteystiedot:
Tomi Aho
+358 44 705 7461
Juustokoulutus Raisiossa @ Raseko FoodLaboratory

Harjoitatko pienimuotoista maidonjalostusta tai suunnitteletko sellaisen aloittamista? Kaikille juustonvalmistuksesta kiinnostuneille. Tule mukaan juustomestari Janne Tolvin oppiin. Palkitun Kolatun juustolan omistaja kertoo parhaat vinkkinsä juustojen valmistukseen.

Kurssilla käymme läpi maidon esikäsittelyn, lisäykset, maidon saostuksen, saostuksen paloittelun, heran erottamisen, muotituksen, puristuksen, suolauksen ja kypsytyksen. Edellisellä kerralla kurssilla valmistettiin jogurttia, piimää, brietä, fetaa ja tuorejuustoa! Ilmoittaudu mukaan: Juustojen valmistus, elintarvikejalostuksen ammattitutkinnon tutkinnonosan osa. – Raseko

Koulutuksen hinta on 40€.