Lisää kalenteriin
Koska:
7.6.2016 @ 14:00 – 17:00
2016-06-07T14:00:00+03:00
2016-06-07T17:00:00+03:00
Missä:
Hus Lindman
Piispankatu 15
20500 Turku
Suomi
Piispankatu 15
20500 Turku
Suomi
Hinta:
Maksuton
Yhteystiedot:
Ohjelma
14:00 Kahvitarjoilu ja ilmoittautuminen
14:30 Käytännön vinkkejä ruokahävikin ehkäisemiseksi ammattikeittiöissä (talous, reseptiikka, prosessi)
– Sami Rekola, keittiömestari, HaagaHelia ammattikorkeakoulu
15:30 Ravinteet kiertoon paikallisesti kompostoimalla ruokajätettä – case Turun kampusalue
– Sanna Hovi, toimitusjohtaja, Unica Oy
15:50 Kompostin kierto käytännössä, – Fillaripuutarhuri TuomoMiettinen
16:10 Ruokahävikin mittaus ja seuranta – ElomaticOy
16:40 Tarjoiluylijäämä – hukasta mahdollisuudeksi
-Tuure Parkkinen, toimitusjohtaja, ResQClub
17:00 Tilaisuus päättyy
Ilmoittautumiset 30.5. mennessä johanna.mattila@utu.fi