Lisää kalenteriin
Koska:
16.3.2022 @ 14:00 – 18:00
2022-03-16T14:00:00+02:00
2022-03-16T18:00:00+02:00
Yhteystiedot:
Tomi Aho
> Liity webinaarin Teams-kokoukseen!
OHJELMA
14.00 Alkusanat, Tomi Aho, Raseko Kehittämisasiantuntija, Vice-Conseiller Gastronomique
14.10 Pakurin viljely ja pakurimarkkinat, Hannu Piispanen, Pro Pakuri ry PJ
14.50 Jatkojalostus ja tuotekehitys, Eeviahealth Oy, Stein Ulve, Chief Executive Officer
15.30 Tauko
15.40 Pakurituotteista markkinoilla, Ruohonjuuri Oy, Jussi Aimola, Ostopäällikkö
16.10 Brändääminen nimisuojan turvin, Helsingin Yliopisto, Ruralia- Instituutti, Marjo Särkkä-Tirkkonen, Erikoissuunnittelija, ETM, Senior Planning Officer, M.Sc. (Food Tech)
17.00 Yhteenveto, Tomi Aho & Hannu Piispanen