Webinaari kaikille ruokasektorin toimijoille! Mitä hyötyä on elintarvikkeiden nimisuojauksesta? Webinaarissa keskitytään nimisuojauksen merkitykseen brändäyksessä, viennissä ja ruokamatkailussa, erityisesti kansainvälisten matkailijoiden huomioimisen näkökulmasta.
Ilmoittautuminen 31.5. mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki tapahtumaa edeltävänä päivänä.
OHJELMA
13-13.10 Tilaisuuden avaus
13.10-13.40 Nimisuoja brändäyksen apuna, erikoissuunnittelija Marjo Särkkä,
Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti
13.40-14.10 Nimisuojatuotteen matka hakemuksesta vientivaltiksi, ylitarkastaja Piritta Sokura, Ruokavirasto
Keskustelua ja tilaisuuden päättäminen
Tilaisuuden järjestää #nimisuoja2025 – Suomalaisen nimisuojan uudet tuotteet, tekijät ja kuluttajat -hanke.