Joensuunkatu 7
Salo
Tehdään yhdessä lähiruuasta elämyksiä! Tule mukaan tuotteistustyöpajoihin, joissa kehitämme asiantuntijoiden johdolla yhdessä uusia ruokamatkailutuotteita sekä vähintään yhden ruokareitin Saloon. Ideana on, että valmiit ruokamatkailutuotteet olisi ostettavissa verkosta.
Tuotepajat – joita on kolme kappaletta – on suunniteltu ihan kaikille elintarvike- ja matkailualan toimijoille: alkutuottajat, viljelijät, elintarvikejalostajat, ruoka- ja matkailupalveluija tarjoavat, luonto-ja eräoppaat jne. Osallistuminen on maksutonta.
Työpaja 1: Tie kohti elämyksellistä ruokamatkailutuotetta 21.3 klo 8:30-11:30
Työpajassa käymme läpi tuotteistamisen pääkohtia, kuulet mitkä ovat olennaisimmat onnistumisen edellytykset ja mitkä taas pahimmat suden kuopat. Työpajassa käydään läpi ruokamatkailun trendit 2023 ja mitkä elämykset ovat pinnalla juuri nyt. Käymme läpi tarinallisuuden merkityksen ja kuinka tuotteistat oman näköiset ja autenttiset tuotteet. Työpajassa mukana käytännön case-esimerkkejä elämyksellisistä ruokamatkailutuotteista.
HUOM! Tässä työpajassa mukana Ruokakaupunki Turku -info 30 min ja äänessä Heli Nieminen.
Tervetuloa ideoimaan tulevia tai hiomaan jo olevia tuotteitasi. Ja tärkeimpänä verkostoitumaan muiden ruokatoimijoiden kanssa.