Koska:
4.5.2023 @ 12:30 – 16:00
2023-05-04T12:30:00+03:00
2023-05-04T16:00:00+03:00
Missä:
Hotel Fjalar
Rinteentie 5
Salo
Yhteystiedot:
Elintarvikkeiden kansainvälistyminen Salosta maailmalle @ Hotel Fjalar

Oletko kiinnostunut elintarvikkeiden kansainvälistymisestä ja ulkomaanviennistä?
Oletko vasta miettimässä miten vientipolulle voisi lähteä tai onko sinulla tuote jo myynnissä kansainvälisillä markkinoilla ja kaipaan lisäsparrausta? Jos vastasit kyllä, tilaisuus on juuri sinulle!

Tervetuloa mukaan kuulemaan miten saat tuotteesi eteenpäin kansainvälistymispolulla. Keskustellaan yhdessä, kuunnellaan muiden kokemuksia, verkostoidutaan ja päätetään miten asian kanssa jatketaan yhteistyössä!

Kenelle: Elintarvikealan toimijoille Varsinais-Suomessa, joita kiinnostaa liiketoiminnan kasvattaminen ja vientitoiminta. Tervetuloa muut aiheista kiinnostuneet.

Ohjelma:
Klo 12.30 Tervetuloa |  Henna Kyyrä, Yrityssalo

Esa Wrang  ohjelmajohtaja, Food from Finland ohjelma, Business Finland
Food from Finland ohjelman opit elintarvikeyritysten kansainvälistymiseen ja vientiin.
Business Finland’in palvelut ja yritysrahoitus

kysymyksiä ja keskustelua

Johanna Pfeiffer, FinDe Business Consulting
Markkinakatsaus saksankieliseen Eurooppaan

Yrityscase Mimis, Kotipellon puutarhaNiko Honkanen kertoo heidän kv-polustaan ja terveisiä Saksasta, jossa hän on fyysisesti tämän tilaisuuden aikana, hän liittyy seuraamme Teamsin välityksellä.

n klo 14.30 iltapäiväkahvit tarjolla, verkostoitumista, kysymyksiä ja keskustelua

Mikaela Vuorisalmi,  MikiLINK/NLUX Northern Luxury Consulting
Ruokatuotteen polku kansainvälisille markkinoille

Yrityscase Moilas, Marko Hammar

kysymyksiä ja keskustelua

Tilaisuuden yhteenveto ja miten tästä jatketaan!

Tilaisuuteen osallistuminen on maksutonta, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista.
Lisätiedot: henna.kyyra@yrityssalo.fi