Lomakiventie 4 A
47400 Kausala
Huhtikuussa on tarjolla marjojen ja hedelmien jatkojalostustyöpaja elintarvikealanyrittäjille ja marjanviljelijöille. Ainutlaatuinen tilaisuus päästä opettelemaan erilaisten marja- ja hedelmätuotteiden jatkojalostusta alan gurun – ruoka-artesaani Margot Wikströmin kanssa.
Työpajan ohjelma sisältää teoriaa artesaanikäsitteestä sekä valmistuksesta, raaka-aineista ja säilyvyydestä ja käytännön teknisen opetuksen seuraavista tuotteista:
• Hillo
• Marmeladi
• Hyytelö
• Jokin juoma, esim. nektari
Päivien aikataulu
• Pe 21.4. aloitus klo 16.00–20.00
• La 22.4. klo 9.00-17.00
• Su 23.4. klo 9.00-13.00
Ilmoittautumiset su 16.4. mennessä!
Ruokatyöpajakoulutus on maksuton. Aamu- ja iltapäiväkahvit sisältyvät koulutuspäivään. Lounas lauantaina ja sunnuntaina (á 18,50 e), iltapala perjantaina ja lauantaina (á 25 e) sekä mahdollinen majoitus ovat omakustanteisia. Ruokailut ja majoitus maksetaan paikan päällä.
Jos haluat majoittua paikan päällä, niin majoituksen voit varata suoraan Lomakivestä Virpi Kiviseltä p. 040 534 0755
Majoitushinnat:
60e/1hh/vrk
80e/2hh/vrk
120e/3hh/vrk
Hinta sisältää liinavaatteet ja pyyhkeen.
Huom! Hankealueiden (Kanta- ja Päijät-Häme, Kymenlaakso, Etelä-Karjala) ulkopuolelta voi myös osallistua, mutta silloin koulutusviikonlopusta peritään myös osallistumismaksu 200 € + alv.
Lisätietoja: Suvi Malin, ruoka-asiantuntija, Maa- ja kotitalousnaiset/ProAgria Etelä-Suomi ryp. 0400 682 334
Tilaisuuden järjestää Kestävä RuokaHäme -hanke ja Uudet askeleet elintarvikealalla Kaakkois-Suomessa -hanke yhdessä Artesaaniruoka pienten elintarvikeyritysten kilpailukyvyn vahvistajana -hankkeen kanssa.