Juhaninkuja 1
Raisio
Raseko FoodLaboratoryn tavoitteena on mm. verkostoitua alan toimijoiden kanssa niin kansallisesti kuin kansainvälisesti, auttaa heitä verkostoitumaan keskenään sekä auttaa pk-yrityksiä uusien ideoiden tuotekehityksessä, tuotteistamisessa, brändäyksessä ja yrittäjyydessä.
Lisäksi Raseko jakaa tietoa sekä koulutusta artesaani ja lähiruuan valmistuksesta ja kehittämisestä sekä jakaa artesaani- ja lähiruoan alalta tehtyä tieteellistä tutkimustietoa yhteistyössä Turun yliopiston kanssa. Rasekolla myös edistetään kehityksen periaatteita ruokatuotannossa.
Päivän aiheena jäätelön valmistus ja tutustuminen FoodLaboratoryn toimintaan. Mukaan omat työvaatteet mukaan jos on, Rasekolta löytyy essuja ja myssyjä ja kenkäsuojia.
Ohjelma:
klo 9.00 Tapahtuman avaus, Tomi Aho, Raseko FoodLaboratory
klo 9.20 Jäätelön tekoa keittiössä Tomin johdolla
Tutustumista tiloihin ja laitteisiin.
Omakustanteinen lounas n. klo 12.00
Tervetuloa!