Koska:
5.5.2023 @ 15:00 – 6.5.2023 @ 13:00
2023-05-05T15:00:00+03:00
2023-05-06T13:00:00+03:00
Missä:
Raseko FoodLaboratory
Juhaninkuja 1
21200 Raisio
Hinta:
40 €
Yhteystiedot:
Tomi Aho
044 705 7461
Suklaa, elintarvikejalostuksen ammattitutkinnon tutkinnon osan osa-alue, Raisio @ Raseko FoodLaboratory

Mitä: Suklaan käsittelyn koulutus pe – la 5.-6.5.2023 (perjantaina klo 15.00-20.00, lauantaina klo 8.00-13.00).

Kenelle: Elintarvikkeiden kanssa työskentelevät henkilöt.

Kouluttajana Jarmo Laitinen.

Elintarvikejalostuksen ammattitutkintokoulutuksen yhteydessä järjestettävällä kurssilla on muutama paikka vapaana myös muille kuin koko tutkintoon opiskeleville. Kahden päivän kurssin hinta on 40 €. Ilmoittaudu kurssille tai ota yhteyttä Tomi Ahoon, puh. 044 705 7461, tomi.aho@raseko.fi.