Lisää kalenteriin
Koska:
28.8.2023 @ 13:00 – 16:00
2023-08-28T13:00:00+03:00
2023-08-28T16:00:00+03:00
Missä:
Vierailukeskus Joki
Lemminkäisenkatu 12b
20520 Turku
Lemminkäisenkatu 12b
20520 Turku
Yhteystiedot:
VarsiFood-hankkeen organisoima Hyllypaikka on uusien ruokatuotteiden pitchauskilpailu, jonka tavoitteena on nostaa esiin alueen elintarvikeyrityksiä ja heidän uutuustuotteita. Kilpailuun valitut yritykset esittelevät 5-10 min kestävässä pitchauksessa uuden tuotteensa ruokakaupan ammattilaisista koostuvalle raadille. Tuomarit valitsevat voittajan, jonka uutuustuote pääsee kuukauden ajaksi hyllypaikalle K-Citymarket Skanssiin ja Foodora Marketiin.
Kilpailun finalistit on nyt valittu! Mukaan valittiin kahdeksan erilaista varsinais-suomalaista yritystä, jotka pääsevät esittelemään uutuustuotteensa ruoka-alan ammattilaisista koostuvalle tuomaristolle. Syksyn kiinnostavimmassa kisassa ovat mukana:
Deliverde puutarhat Oy – Deliverde chilikastike
Bentå AB OY – Kaifan Sauces
Lapin Maria Oy – Fermentoitu Kelpo-umamiketsuppi
Knaapin tila – Piparjuurikastike
Turun Mestaripalvi Oy – Pläkkikaupungin pastrami
Voima-Papu Finland Oy – Emännän Läimäsy sitruunapippurinen härkäpapu snack
Yli-Pihanperän maatila – Pöönaut-juoma
Vallan Maukas Oy – Mangalitza Smokey makkara
Hyllypaikka-kilpailu järjestetään 28.8. klo 13 alkaen Vierailukeskus Joessa Turussa. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita seuraamaan kilpailua paikan päälle, kahvitarjoilu! Ilmoittautuminen tilaisuuteen löytyy osoitteesta https://form.typeform.com/to/yKJSglYg.
Tuomaristossa istuvat Jarno Lehtimäki (Foodora Market), Jaakko Kauppinen (K-Citymarket Skanssi), Johanna Pfeiffer (FinDe Business Consulting Oy), Lauri Sipponen (Laitilan Wirvoitusjuomatehdas) ja Janne Juvonen (VoiVeljet) Oy. He arvostelevat jokaisen yrityksen uutuustuotteen. Voittajatuote pääsee syksyllä kuukaudeksi K-Citymarket Skanssin ja Foodora Marketin parhaimmalle hyllypaikalle.
Hyllypaikka on osa Turun Yliopiston ja Yrityssalon toteuttamaa VarsiFood-projektia. Tapahtuman toteuttaa Foody Allen Oy yhteistyössä hankkeen kanssa.