Koska:
13.9.2023 @ 18:00 – 20:00
2023-09-13T18:00:00+03:00
2023-09-13T20:00:00+03:00
Missä:
Aitta, Viikkihalli, Maatalousmuseo Sarka
Vanhankirkontie 383
32200 Loimaa
Yhteystiedot:
Sanna Kiertonen
02 7637 7019
Rautakausi - mitä tiedämme ruokakulttuurista varhaisen viljelyn aikaan -työpaja Loimaalla @ Aitta, Viikkihalli, Maatalousmuseo Sarka

Ruokakeskiviikkoisin Maatalousmuseo Sarkalla syvennytään erilaisiin ruokateemoihin kerran kuussa. Vuoden 2023 jälkipuoliskolla tehdään lyhyitä aikamatkoja suomalaisen ruokailun historiaan. Illan aikana kuullaan käsiteltävän aikakauden ruoka-aineista, valmistus- ja ruokailutavoista sekä kokkaillaan aikakauden ruokia nykyaikaisin välinein. Lopuksi päästään maistelemaan tuotoksia. Ruokakeskiviikkojen vetäjä on museolehtori Sanna Kiertonen.

Syyskuun Ruokakeskiviikon aiheena on rauta-aika. Illan kuluessa selviää, miten Suomessa syötiin maanviljelyn varhaisvaiheissa.

Ruokakeskiviikot alkavat klo 18 ja ne pidetään Maatalousmuseo Sarkan Aitta-tilassa (Viikkihalli, käynti museon takapihalta). Mukaan mahtuu 20 ilmoittautunutta ja joka kerta kerätään pieni materiaalimaksu. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää!