Koska:
15.11.2023 @ 18:00 – 20:00
2023-11-15T18:00:00+02:00
2023-11-15T20:00:00+02:00
Missä:
Aitta, Viikkihalli, Maatalousmuseo Sarka
Vanhankirkontie 383
32200 Loimaa
Yhteystiedot:
Sanna Kiertonen
02 7637 7019
Kartanoruokia 1700-luvun tapaan - joulun mausteita ja etelän hedelmiä -työpaja Loimaalla @ Aitta, Viikkihalli, Maatalousmuseo Sarka

Ruokakeskiviikkoisin Maatalousmuseo Sarkalla syvennytään erilaisiin ruokateemoihin kerran kuussa. Vuoden 2023 jälkipuoliskolla tehdään lyhyitä aikamatkoja suomalaisen ruokailun historiaan. Illan aikana kuullaan käsiteltävän aikakauden ruoka-aineista, valmistus- ja ruokailutavoista sekä kokkaillaan aikakauden ruokia nykyaikaisin välinein. Lopuksi päästään maistelemaan tuotoksia. Ruokakeskiviikkojen vetäjä on museolehtori Sanna Kiertonen.

Marraskuun Ruokakeskiviikon teemana on 1700-luvun kartanojoulu. Monet nykyiset jouluherkkumme juontavat juurensa aikaan, jolloin joulupöytää ryydittivät kaukomaiden antimet.

Ruokakeskiviikot alkavat klo 18 ja ne pidetään Maatalousmuseo Sarkan Aitta-tilassa (Viikkihalli, käynti museon takapihalta). Mukaan mahtuu 20 ilmoittautunutta ja joka kerta kerätään pieni materiaalimaksu. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää!