Koska:
16.11.2023 @ 13:00 – 15:30
2023-11-16T13:00:00+02:00
2023-11-16T15:30:00+02:00
Missä:
Ravintola Kastu
Helsingintie 3
24100 Salo
Yhteystiedot:
Lähiruokatreffit Salossa @ Ravintola Kastu

Tervetuloa lähiruokaketjun kokoontumisajoille ravintola Kastuun. Iltapäivän keskustelun kärkenä on miten lähiruokatuotteet päätyvät tuottajilta ravintoloihin, kahviloihin ja hotellien aamiaispöytiin. Toivomme tilaisuuteen runsain joukoin alkutuottajia, elintarvikejalostajia sekä ravintola-, kahvila-, ja hotellialan yrityksiä. Tule verkostoitumaan ja kuulemaan tämän hetken lähiruoantilanteesta kahvikupposen äärelle.

Tilaisuus on tarkoitettu alkutuottajille, elintarvikkeiden jalostajille, ravintola-, kahvila-, ja hotellialan yrityksille ja kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Ohjelma:
Ennen tilaisuutta on mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen ihastuttavassa ravintola Kastussa.

klo 13 alkaen tarjolla kahvia ja Kastun herkkuja
klo 13.30 Tervetuloa | Henna Kyyrä, Yrityssalo

Esittäytymiskierros osallistujien kesken

Alueen yrittäjien lähiruokakuulumisia
Ravintola Kastu | Kalle Hämäläinen
Lounas- ja pitopalvelu Rosmariini | Teija Ståhlberg
Mikkolan lammastila | Peppi Laine
NN | NN

Tilaisuudessa on loistava mahdollisuus verkostoitua vanhojen ja uusien tuttavuuksien kanssa. Parhaassa tapauksessa uusia/olemassa olevia tuotteita voi päätyä tämän tilaisuuden jälkeen ravintolan, kahvilan tai hotelliaamiaisen tuotteeksi. Alkutuottajat ja elintarvikejalostajat, voitte ottaa konkreettisesti mukaan omia tuotteita ja esitellä niitä tilaisuudessa. Ravintola, kahvila ja hotelli yrityksen edustajat voitte esittää konkreettisia toiveita mitä tuotteita kaivataan ja mille olisi kysyntää.