Ce4Re, Development of Joint Circular Solutions in the CB Restaurant Sector -hankkeessa edistetään ravintola-alan siirtymistä kohti kiertotaloutta. Ravintolat ovat yhä merkittävämmässä roolissa osana kestävää elintarvikeketjua alkaen alkutuotannosta ruokapöytiin asti.
Webinaarissa tutustumme käytännön esimerkkeihin: Ruokahävikkiä vähentävistä toimista hotellikonseptissa sekä tuotekehityksestä edistämässä ravintola-alan kiertotaloutta.
OHJELMA
Tilaisuuden puheenjohtajana toimii Pekka Maijala, kiertotalousasiantuntija, Pyhäjärvi-instituutti.
13:00 Tilaisuuden avaus
13:05 Ravintola-asiakkaiden osallistaminen ruokahävikin vähentämisessä, käytännön esimerkkejä Torsti Uotila, Product Development Manager Concepts, Scandic Hotels
13:25 Astioiden elinkaaren jatkaminen – AINIA®-kiertotalouspalvelun konsepti, Petri Nupponen, toimitusjohtaja, E.Ahlström Oy
13:45 Loppusanat
Tilaisuus pidetään Microsoft Teams-alustalla ja tallennetaan.
Ilmoittautuminen 12.11.2024 klo 13 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/EP/7D0E1AF92E8B1350. Linkki webinaariin lähetetään ilmoittautumisajan sulkeuduttua ilmoittautuneille.