Lisää kalenteriin
Koska:
3.4.2020 @ 00:00 – 00:00
2020-04-03T00:00:00+03:00
2020-04-03T00:00:00+03:00
Missä:
VTT
Tietotie 2
Espoo
Tietotie 2
Espoo
Kotimaisen kalan uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja ilmastoystävällisiä innovaatioita käsittelevä tilaisuus järjestetään perjantaina 3.4.2020 VTT:n tiloissa Espoossa. Laita päivä talteen ja ilmoittaudu jo ennakkoon tästä!
Tässä esimakua tilaisuuden sisällöstä. Ohjelma tarkentuu myöhemmin.
Kenelle: Ruoka-alan ammattilaisille, erityisesti kala-alan yrityksille sekä yksityisille ja julkisille ammattikeittiöille.
Aika: Perjantai 3.4.2020
Paikka: VTT (Tietotie 2, Espoo)
Järjestäjät: Maa- ja metsätalousministeriö, työ- ja elinkeinoministeriö, Kalatalouden innovaatio-ohjelma Blue Products
Teemat: Tutkimuksesta kohti kaupallistamista. Uudet kalatuotteet ammattikeittiöissä ja niiden kehitystyön vauhdittaminen.
Sisällöt:
- Kotimaisen kalan rooli tulevaisuuden ruokajärjestelmässä.
- Uusia konkreettisia mahdollisuuksia uusiksi tuotteiksi ja kotimaisen kalan arvon lisäämiseksi.
- Onnistuneiden liiketoimintamallien esittelyjä. Kuinka edetä tutkimustuloksista kohti menestyvää liiketoimintaa?
- Esimerkkejä ja ideoita, kuinka ammattikeittiöt voivat lisätä kotimaisen kalan käyttöä sekä edistää uusien tuoteinnovaatioiden läpimurtoa.
- Uusia rahoitus- ja yhteistyömahdollisuuksia yrityksille ja ruokapalveluille.
- Mahdollisuuksien mukaan tuotemaistiaisia ja tuote-esittelyjä.