Lisää kalenteriin
Koska:
3.2.2021 @ 09:00 – 10:15
2021-02-03T09:00:00+02:00
2021-02-03T10:15:00+02:00
Yhteystiedot:
Päivi Töyli
Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke (www.aitojamakuja.fi) kartoitti kyselyllä ja haastatteluilla syksyn 2020 aikana koronapandemian vaikutuksia elintarvikealan jalostusyritysten toimintaan: yritysten kokemuksia ja mahdollisia uusia toimintatapoja sekä tulevaisuuden näkemyksiä. Kiinnostuksen kohteena olivat erityisesti pienten ja keskisuurten toimijoiden kokemukset.
Saaduista tuloksista kertoo Anna Kortesoja Gaia Consulting Oy:stä.
Ilmoittaudu 2.2. klo 12 mennessä: http://ty.fi/koronaselvitys
Webinaari toteutetaan Turun yliopiston Zoom-yhteydellä ja linkki lähetetään ilmoittautuneille.