Suojantie 2
26100 Rauma
Suomi
Millaisilta elintarvikealan kiertotalouskonseptit vaikuttavat?
Miten kestävä kehitys toteutuu pk-yrityksissä?
Pakolliset pakkaukset: mistä, miten ja minne?
Mitä tekemistä jäljitettävyydellä on tehokkuuden kanssa?
Tule kuulemaan ja keskustelemaan elintarvikealan kiertotalousvisioista Raumalle!
12.15 Tilaisuuden avaus Pekka Maijala, kiertotalousasiantuntija, Pyhäjärvi-instituutti 12.25 Rauman kaupungin jäte- ja kiertotalousjärjestelmä Jaana Suksi, ”Kasvua, kehitystä ja uutta liiketoimintaa” –hankkeen projektipäällikkö, Rauman kaupunki
12.50 Kestävä kehitys ja kiertotalous pk-yrityksissä, Tuula Raukola, asiantuntija, Prizztech Oy
13.10 Tehokkuutta, helppoutta ja jäljitettävyyttä elintarvikeketjuun, Sanni Laine, asiakkuuspäällikkö, GS1 Finland Oy
13.45 Kahvi
14.15 Pakkausteknologiset ratkaisut: biopohjaista, biohajoavaa vai kierrätettävää? Hanna Koivula, yliopistonlehtori, Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto, Helsingin yliopisto
14.45 Styroksin keräys, prosessointi ja tulevaisuus, Jarno Helistölä, CEO, PS Processing Oy
15.15 Ratkaisuja kiertovesiviljelyjärjestelmiin, Jouni T. Laine, CEO, Clewer Oy
15.45 Sivuvirrat ison elintarvikeyrityksen näkökulmasta, Mika Tuomola, tutkimus- ja kehityspäällikkö, HKSCan Oy
16.30 Tilaisuuden päätös
Ilmoittautuminen tilaisuuteen 18.4. mennessä toimisto@pji.fi tai 044 034 4054.
Tilaisuus on osallistujille maksuton.