Yhä useampi asiakas meillä ja maailmalla vaatii elintarvikeyritykseltä sertifioitua laatujärjestelmää, oli yrityksen koko ja toimiala mikä tahansa. Tässä webinaarissa pureudutaan kolmen yleisimmän elintarviketurvallisuusstandardin sisältöihin, niiden välisiin eroihin ja siihen miten standardia voi ryhtyä rakentamaan omassa yrityksessä.
Ohjelma:
13-15.15 Elintarviketurvallisuusjärjestelmät BRC, FSSC22000 ja IFS Food pääkohdat ja poikkeavuudet. Miten elintarviketurvallisuusjärjestelmä kannattaa valita ja miten sitä aletaan rakentaa? Asiantuntijana pääarvioija Teija Paananen Kiwa Inspecta.
15.15-15.30 Kokemuksia elintarviketurvallisuusjärjestelmästä osana yrityksen arkea. Yrityspuheenvuoro tuotanto- ja laatupäällikkö Teemu Halttunen, Oy Roberts Ab.
15.30-15.50 Laadunvarmistus osana tuotannonohjausjärjestelmää. Vesa Nohteri, Rento Innovations Oy.
Kysymykset ovat toivottuja ja niitä voi esittää jo ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen ja etukäteiskysymykset 7.3.2021 mennessä:
https://link.webropolsurveys.com/S/6C0C8285ED6EB9F0
Teams-linkki toimitetaan etukäteen ilmoittautuneille yrityksille.
Tilaisuuden järjestää KulTa – kuluttajat ruokatalouden keskiössä- hanke.