Koska:
7.9.2020 @ 14:00 – 8.9.2020 @ 19:00
2020-09-07T14:00:00+03:00
2020-09-08T19:00:00+03:00
Missä:
Rasekon ammattiopisto
Juhaninkuja 1
21200 Raisio
Hinta:
40 €
Yhteystiedot:
Tomi Aho
044 705 7461
Fermentaatiokurssi: Kasviksia, kombuchaa, kefiiriä, viinietikkaa & voita - ilmoittaudu nopeasti! @ Rasekon ammattiopisto

Hei sinä elintarvikealan yrittäjä, pientuottaja tai tuotekehityksestä vastaava! Oletko kiinnostunut hapattamisen saloista?

Elintarvikejalostajan ammattitutkintokoulutuksen yhteydessä järjestettävällä kahden päivän fermentointikurssilla on muutama paikka vapaana myös muille kuin koko tutkintoon opiskeleville. Kurssin kouluttajana toimii Maija Salo, bageri Å:n intohimoinen fermentoija.

Kahden kurssipäivän hinta on yhteensä 40 €. Ota yhteyttä kouluttaja Tomi Ahoon, puh. 044 705 7461, tomi.aho@raseko.fi ja varaa oma paikkasi pikaisesti!