Nostamme esiin erilaisia kalaruokia ja muita tuotteita, joita voi tehdä luonnonkalasta.
Kuivattu kala – uusi tuote Saaristomereltä
Loreida Timber, Senior researcher, Estonian Maritime Academy (esitys englanniksi)
Kalanmaksatuotteista
Mika Halttu, Selkämeren ja Pyhäjärven kalatalousryhmä (esitys suomeksi)
Webinaarin päätteeksi käydään keskustelu.
Webinaari järjestetään Zoomin kautta, linkki:
https://us02web.zoom.us/j/2475416773
Meeting ID: 247 541 6773
Jos sisäänkirjautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä Pia Prostiin, puh. 050 338 1710
Pienimuotoinen rannikkokalastus on suurten haasteiden edessä. Tässä webinaarisarjassa tartutaan kalanjalostuksen mahdollisuuksiin, jotka voisivat tuoda lisäarvoa kalastukselle saaristossa. Webinaarit ovat kaksikielisiä ja ohjelmassa kerrotaan aina, kummalla kielellä esitykset pidetään. Kysymyksiä voi esittää sekä suomeksi että ruotsiksi. Kaikista esityksistä on saatavilla tiivistelmä toisella kielellä viimeistään samana päivänä, jolloin webinaari pidetään. Tule pelkästään kuuntelemaan tai osallistu keskusteluun!
Webinaarien järjestämisestä vastaavat Saaristomeren Unesco-biosfäärialue, Åbo Akademin Skärgårdsinstitutet ja Åbolands fiskarförbund -yhdistys yhteistyössä Kalatuotteita saaristosta tänään ja tulevaisuudessa -hankkeen (Saaristomeren kalatalousryhmä) kanssa.
Lisätietoa piakkoin www.biosfar.fi-sivustolla.