Koska:
28.10.2021 @ 16:30 – 19:00
2021-10-28T16:30:00+03:00
2021-10-28T19:00:00+03:00
Missä:
Kruununmakasiini, seminaaritila Bryggan, II krs
Forum Marinum
Linnankatu 72
Turku
Yhteystiedot:
Johanna Mattila
040 565 8121

Kohderyhmä: varsinaissuomalaiset maatalous- ja puutarhayritykset, elintarvikkeita ja juomia valmistavat yritykset
Ilmoittautuminen: 27.10. mennessä: https://link.webropol.com/s/foodhubelamystori

Turun kaupunkiympäristössä pilotoidaan uudenlaista paikallisen ruoan ja ruokaelämysten myynti- ja jakelukanavaa. Tule mukaan keskustelemaan ja vaikuttamaan Food Hub toiminnan käynnistymiseen!

Food Hubin toimintaperiaate on, että kuluttajat ja HoReCa -asiakkaat voivat tilata paikallisilta lähiruokayrityksiltä elintarvikkeita rekisteröidyttyään Food Hub -käyttäjiksi verkkosivuston kautta. Tilauksen saatuaan lähiruokayritykset toimittavat tilatut tuotteet Food Hubiin sovitun aikaikkunan sisällä. Asiakkaat noutavat maksetut ja tilatut tuotteensa itselleen sopivimpana aikana. Noutopiste toimisi älylukolla ja kulunvalvonnalla mahdollistaen toiminnan joustavuuden.

Ohjelma

klo 16:30 Kahvit
klo 17:00 Tervetuloa ja esittäytyminen
klo 17:15 Food Hub -elämystori -toimintaperiaatteen esittely Johanna Mattila, Turun yliopiston Brahea-keskus
klo 17:40 Keskustelua Food Hubin sijainnista – Ira Lahovuo ja Päivi Pohjolainen, Turun kaupunki
klo 18:00 Kokemuksia Kemiönsaaren Food Hub toiminnasta – Stella Törnroth, Kemiönsaaren kunta
klo 18:20 Miten Food Hub toimii tuottajan näkökulmasta – kokemuksia Uudenmaan Food Hubista – Kaijus Ahlberg, Alhbergin Puutarha, Sipoo
klo 18:40 Seuraavat askelmerkit -miten tästä eteenpäin? -Leena Erälinna, Turun yliopiston Brahea-keskus