Hiililounashankkeen tarkoitus on selvittää, kuinka suuri ilmastovaikutus kotimaisilla kasviproteiineilla on, sekä kehittää lounasruokailua vähähiilisempään suuntaan.
Ohjelma:
14.00 Tilaisuuden avaus
14.05 Hiililounashankkeen esittely
14.20 Elintarvikkeiden ympäristöjalanjälkilaskennan haasteet ja mahdollisuudet – Juha-Matti Katajajuuri, Luke
14.50 Yhteiskehittämisellä lisää osumatarkkuutta tuotekehitykseen – Anu Hopia, Turun yliopiston Funktionaalisten elint. kehittämiskeskus
15.15 Keskustelu ja tilaisuuden lopetus
Ilmoittaudu webinaariin tästä.
Webinaari järjestetään zoomissa, saat tapahtumalinkin ennen webinaarin alkua.
Lisätietoja tilaisuudesta ja hankkeesta:
Pauliina Ojansivu, Turun yliopisto (pauliina.ojansivu@utu.fi) p. +358 40 152 7840
Emma Sivula, Turun yliopisto (emma.sivula@utu.fi)
Hankkeen päärahoittaja on Varsinais-Suomen ELY-keskus Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma. Osarahoittajina toimivat hankkeeseen sitoutuneet yritykset ja yhteistyökumppanit. Hankkeessa mukana olevat kohdekasvit ovat herne, härkäpapu ja hamppu, ja vielä mahtuu lisää yrityksiä mukaan.