Koska:
15.3.2022 @ 14:00 – 15:30
2022-03-15T14:00:00+02:00
2022-03-15T15:30:00+02:00
Yhteystiedot:
Sanna Vähämiko
+358 40 152 7840

Hiililounashankkeen tarkoitus on selvittää, kuinka suuri ilmastovaikutus kotimaisilla kasviproteiineilla on, sekä kehittää lounasruokailua vähähiilisempään suuntaan.

Ohjelma:

14.00 Tilaisuuden avaus
14.05 Hiililounashankkeen esittely
14.20 Elintarvikkeiden ympäristöjalanjälkilaskennan haasteet ja mahdollisuudet
– Juha-Matti Katajajuuri, Luke
14.50 Yhteiskehittämisellä lisää osumatarkkuutta tuotekehitykseen  – Anu Hopia, Turun yliopiston Funktionaalisten
elint. kehittämiskeskus
15.15 Keskustelu ja tilaisuuden lopetus

Ilmoittaudu webinaariin tästä.

Webinaari järjestetään zoomissa, saat tapahtumalinkin ennen webinaarin alkua.

Lisätietoja tilaisuudesta ja hankkeesta:

Pauliina Ojansivu, Turun yliopisto (pauliina.ojansivu@utu.fi) p. +358 40 152 7840
Emma Sivula, Turun yliopisto (emma.sivula@utu.fi)

Hankkeen päärahoittaja on Varsinais-Suomen ELY-keskus Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma. Osarahoittajina toimivat hankkeeseen sitoutuneet yritykset ja yhteistyökumppanit. Hankkeessa mukana olevat kohdekasvit ovat herne, härkäpapu ja hamppu, ja vielä mahtuu lisää yrityksiä mukaan.

Turun yliopiston, Luken, ELY-keskuksen ja Euroopan maaseudun kehittämisen maaseuturahaston logot