Purokatu 1
21200 Raisio
Hillojen ja hyytelöiden säilöntämenetelmät. Kun säilöt itse, tiedät varmasti, mitä säilykkeesi sisältävät ja asiakkaasi saavat turvallisen ja terveellisen artesaanituotteen. Onnistuneen lopputuloksen saamiseksi on hyvä tuntea eri menetelmät ja mitä esivalmisteluja, työvälineitä ja säilytystiloja ne vaativat.
Käydään läpi hillon, marmeladin ja hyytelön keittäminen teoriassa ja käytännössä sekä säilyvyyteen liittyvät asiat. Teemme itse pektiiniä ja opimme käyttämään erilaisia mittareita valmistuksessa. Luennoitsijana toimii Margot Wikström ja Tomi Aho.
Omat työvaatteet mukaan! Työpaja kello 14-19 ti 24.8. ja ke 25.8. Kahden kurssipäivän hinta on yhteensä 40 €. Ota yhteyttä kouluttaja Tomi Ahoon, puh. 044 705 7461, tomi.aho@raseko.fi ja varaa oma paikkasi pikaisesti!