Koska:
1.9.2021 @ 18:00 – 19:00
2021-09-01T18:00:00+03:00
2021-09-01T19:00:00+03:00
Yhteystiedot:
Johanna Mattila
040 565 8121
Infowebinaari Lähiruokapäivän 11.9. järjestäjille

Webinaarin tavoitteena on antaa uutta tietoa ja ideoita Lähiruokapäivän 11.9. järjestämiseen mm. asiakaspalveluun, myyntipisteen houkuttelevuuteen ja suoramyynnin markkinointiosaamiseen liittyen sekä kerrata elintarvikkeiden suoramyynnin ja tapahtumien elintarvikelainsäädäntöä.

Kohderyhmä: Lähiruokapäivän 11.9. tapahtumanjärjestäjät, lähiruokayritykset ja muut asiasta kiinnostuneet.
Aika: 1.9. klo 18-19
Paikka: Teams -webinaari. Webinaarilinkki toimitetaan ilmoittautuneille 1.9. aamulla.
Ilmoittautuminen:  https://link.webropolsurveys.com/S/011B964225531BEE linkin kautta 29.8. mennessä
Lisätietoja: Johanna Mattila, johanna.mattila@utu.fi, 040 565 8121, https://vs-lähiruoka.fi/ ja Terhi Löfstedt, terhi.lofstedt@mtk.fi, 0400 294 123

OHJELMA

klo 18 Tervetuloa
Terhi Löfstedt, MTK Varsinais-Suomi

klo 18:05 Lähiruokapäivään liittyvät keskeisimmät elintarvikelainsäädännön seikat
Johanna Mattila, Turun yliopisto, Brahea-keskus

klo 18:20 Käytännön vinkkejä ja kokemuksia kuluttajatapahtumien järjestämisestä
Susanna Muurinen, MinBy https://www.facebook.com/MinByKaruna/
Terhi Ajosenpää, Kallelan luomutila https://www.facebook.com/Kallelanluomutila/

Keskustelua ja kysymyksiä

klo 19 Webinaari päättyy

Järjestäjät: MTK Varsinais-Suomi ja Kuluttajat ruokaTalouden keskiössä -KulTa -hanke