Webinaarin tavoitteena on antaa uutta tietoa ja ideoita Lähiruokapäivän 11.9. järjestämiseen mm. asiakaspalveluun, myyntipisteen houkuttelevuuteen ja suoramyynnin markkinointiosaamiseen liittyen sekä kerrata elintarvikkeiden suoramyynnin ja tapahtumien elintarvikelainsäädäntöä.
Kohderyhmä: Lähiruokapäivän 11.9. tapahtumanjärjestäjät, lähiruokayritykset ja muut asiasta kiinnostuneet.
Aika: 1.9. klo 18-19
Paikka: Teams -webinaari. Webinaarilinkki toimitetaan ilmoittautuneille 1.9. aamulla.
Ilmoittautuminen: https://link.webropolsurveys.com/S/011B964225531BEE linkin kautta 29.8. mennessä
Lisätietoja: Johanna Mattila, johanna.mattila@utu.fi, 040 565 8121, https://vs-lähiruoka.fi/ ja Terhi Löfstedt, terhi.lofstedt@mtk.fi, 0400 294 123
OHJELMA
klo 18 Tervetuloa
Terhi Löfstedt, MTK Varsinais-Suomi
klo 18:05 Lähiruokapäivään liittyvät keskeisimmät elintarvikelainsäädännön seikat
Johanna Mattila, Turun yliopisto, Brahea-keskus
klo 18:20 Käytännön vinkkejä ja kokemuksia kuluttajatapahtumien järjestämisestä
Susanna Muurinen, MinBy https://www.facebook.com/MinByKaruna/
Terhi Ajosenpää, Kallelan luomutila https://www.facebook.com/Kallelanluomutila/
Keskustelua ja kysymyksiä
klo 19 Webinaari päättyy
Järjestäjät: MTK Varsinais-Suomi ja Kuluttajat ruokaTalouden keskiössä -KulTa -hanke