Koska:
9.5.2023 @ 15:00 – 10.5.2023 @ 20:00
2023-05-09T15:00:00+03:00
2023-05-10T20:00:00+03:00
Missä:
Raseko FoodLaboratory
Juhaninkuja 1
21200 Raisio
Hinta:
40 €
Yhteystiedot:
Tomi Aho
044 705 7461
Jäätelökoulutus, elintarvikejalostuksen ammattitutkinnon tutkinnon osan osa-alue, Raisio @ Raseko FoodLaboratory

Kenelle: Elintarvikkeiden kanssa työskentelevät henkilöt.

Kuvaus: Jäätelökoulutus 9.-10.5.2023.

Kurssi sopii elintarvikealan pienyrittäjäksi aikovalle tai pienessä yrityksessä työskentelevälle henkilölle, jolla on alan työkokemusta ja osaamista. Käymme läpi jäätelön valmistuksen aina alkutuotteesta pakkaamiseen. Rasva, sokerit, emulgointi, värit ja aromit sekä aistinvarainen arvio ja maku. Kouluttajana Nic Condite Oy:n Carina Hoisko.

Elintarvikejalostuksen ammattitutkintokoulutuksen yhteydessä järjestettävällä kurssilla on muutama paikka vapaana myös muille kuin koko tutkintoon opiskeleville. Kahden päivän kurssin hinta on 40 €. Ota yhteyttä Tomi Ahoon, puh. 044 705 7461, tomi.aho@raseko.fi ja varaa oma paikkasi pikaisesti tai ilmoittaudu.