Juhaninkuja 1
Raisio
Järjestämme Rasekon FoodLaboratoryn tiloissa kasviproteiinin
kehityspajan, jonka tarkoituksena on koota tuottajat ja käyttäjät yhteisen
aiheen pariin. Tavoitteenamme on saada viljellyt kasviproteiinit ruokahuollon,
ravintoloiden ja vähittäiskauppojen hyllyille. Tilaisuuden aikana
käymme läpi myös sivuvirtajuuresten hyötykäyttöä.
Kasviproteiinin kehityspaja on tarkoitettu pienille toimijoille, kuten
elintarvikkeiden valmistajille, ravintoloille, catering-yrityksille ja viljelijöille.
Tällä hetkellä kehityspajassa mukana ovat mm. Murtolan Hamppufarmi,
Voima-Papu Finland, Vihreähärkä sekä Birkkalan tila ja otamme mieluusti
mukaan myös muita toimijoita!
Kaksipäiväisen kehityspajan aikana työskentelemme 3 – 4 henkilön
ryhmissä. Tarkoituksena on tutustua käytössä oleviin raaka-aineisiin
tarkemmin ja luoda niille uusia käyttötarkoituksia.
Alustuksen päivään tekee projektipäällikkö Sanna Vähämiko Turun
yliopistosta ja kehittämisasiantuntija, lehtori Tomi Aho Rasekosta.
Tilaisuudessa tuottajat esittelevät omat tuotteensa ennen testaamista ja
lopuksi maistelemme ja arvioimme lopputuotokset. Tervetuloa!