Vastuullista proteiinia pöytään (Prote)-hanke haastoi ammattikeittiöitä kokeilemaan paikallisia kasviproteiinituotteita. Alkusyksyn aikana ahkerissa kokeiluissa ovat olleet mukana niin härkäpapuun, herneeseen, kvinoaan, lupiiniin kuin hamppuunkin pohjautuvat tuotteet.
Tule kuuntelemaan mitkä tuotteet ihastuttivat, jääkö jokin uusi tuttavuus pysyvästi listoille, tai millaisia tuotteita keittiöissä ylipäätään toivotaan.
Ohjelma
Tervetuloa – Sanna Vähämiko, projektipäällikkö Turun yliopiston Brahea-keskus
Paikallisista raaka-aineista voittoisia Falleroita – Marjaana Pohjola, Mums Oy
Paikalliset kasviproteiinit kokeiluissa:
- Minna Karjalainen, Palvelupäällikkö, Sodexo, Flavoria
- Jarkko Malmberg, Tuote- ja palvelusuunnittelija, Arkea
- Susanne Reiju, Hankinta- ja tuotekehityspäällikkö, Unicafe
- Johanna Kurki, Ravintolapäällikkö, Ravintola Linus, Unica
- Teppo Tani, atSauce
Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan webinaariin oheisen linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/D0A79AC6E1BBA282 26.10 mennessä. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille ennen tilaisuutta.
Lisätietoja Sanna Vähämiko, sanna.vahamiko@utu.fi, Puh. 040-484 3556