Koska:
28.10.2021 @ 13:00 – 16:00
2021-10-28T13:00:00+03:00
2021-10-28T16:00:00+03:00
Yhteystiedot:
Sanna Vähämiko
040-4843556
Kasviproteiinit ammattikeittiöissä- webinaari

Turun yliopiston Brahea-keskuksen toteuttama Vastuullista proteiinia pöytään (Prote)-hanke haastoi kesällä useampia ammattikeittiöitä kokeilemaan paikallisia kasviproteiinituotteita omassa toiminnassaan. Alkusyksyn aikana ahkerissa kokeiluissa ovat olleet mukana niin härkäpapuun, herneeseen, kvinoaan, lupiiniin kuin hamppuunkin pohjautuvat tuotteet.

Mitkä tuotteet ovat ihastuttaneet ja jäävät pysyvästi listoille, tai millaisia tuotteita keittiöissä ylipäätään toivotaan? Merkitse webinaarin ajankohta jo nyt muistiin ja tule linjoille 28.10 kuuntelemaan kokemuksia mm Sodexon, Arkean, Unican ja Unicafen keittiöistä sekä tarinaa Menestysresepti-kisassa voitokkaan Falleron takaa.

Tarkempi ohjelma ja ilmoittautumislinkki julkaistaan lähiaikoina https://vs-lähiruoka.fi