Koska:
13.11.2024 @ 13:00 – 14:00
2024-11-13T13:00:00+02:00
2024-11-13T14:00:00+02:00
Yhteystiedot:
Reija Hietala
+358 44 034 4051
Käytännön esimerkit ja tuotekehitys ruokahävikin vähentämisessä ja kiertotalouden edistämisessä -webinaari

Ce4Re, Development of Joint Circular Solutions in the CB Restaurant Sector -hankkeessa edistetään ravintola-alan siirtymistä kohti kiertotaloutta. Ravintolat ovat yhä merkittävämmässä roolissa osana kestävää elintarvikeketjua alkaen alkutuotannosta ruokapöytiin asti.

Webinaarissa tutustumme käytännön esimerkkeihin: Ruokahävikkiä vähentävistä toimista hotellikonseptissa sekä tuotekehityksestä edistämässä ravintola-alan kiertotaloutta.

 

OHJELMA

Tilaisuuden puheenjohtajana toimii Pekka Maijala, kiertotalousasiantuntija, Pyhäjärvi-instituutti.

13:00 Tilaisuuden avaus

13:05 Ravintola-asiakkaiden osallistaminen ruokahävikin vähentämisessä, käytännön esimerkkejä Torsti Uotila, Product Development Manager Concepts, Scandic Hotels

13:25 Astioiden elinkaaren jatkaminen – AINIA®-kiertotalouspalvelun konsepti, Petri Nupponen, toimitusjohtaja, E.Ahlström Oy

13:45 Loppusanat

 

Tilaisuus pidetään Microsoft Teams-alustalla ja tallennetaan.

Ilmoittautuminen 12.11.2024 klo 13 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/EP/7D0E1AF92E8B1350. Linkki webinaariin lähetetään ilmoittautumisajan sulkeuduttua ilmoittautuneille.