Koska:
18.10.2023 @ 18:00 – 20:00
2023-10-18T18:00:00+03:00
2023-10-18T20:00:00+03:00
Missä:
Aitta, Viikkihalli, Maatalousmuseo Sarka
Vanhankirkontie 383
32200 Loimaa
Yhteystiedot:
Sanna Kiertonen
02 7637 7019
Keskiaika - mainettaan parempaa ruokaa -työpaja Loimaalla @ Aitta, Viikkihalli, Maatalousmuseo Sarka

Ruokakeskiviikkoisin Maatalousmuseo Sarkalla syvennytään erilaisiin ruokateemoihin kerran kuussa. Vuoden 2023 jälkipuoliskolla tehdään lyhyitä aikamatkoja suomalaisen ruokailun historiaan. Illan aikana kuullaan käsiteltävän aikakauden ruoka-aineista, valmistus- ja ruokailutavoista sekä kokkaillaan aikakauden ruokia nykyaikaisin välinein. Lopuksi päästään maistelemaan tuotoksia. Ruokakeskiviikkojen vetäjä on museolehtori Sanna Kiertonen.

okakuun Ruokakeskiviikkona matkataan keskiajalle. Hansakauppiaat toivat mausteita ja uusia makuja myös pohjoiseen, ja uusia tapojakin opittiin.

Ruokakeskiviikot alkavat klo 18 ja ne pidetään Maatalousmuseo Sarkan Aitta-tilassa (Viikkihalli, käynti museon takapihalta). Mukaan mahtuu 20 ilmoittautunutta ja joka kerta kerätään pieni materiaalimaksu. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää!