Vanha Suurtori 3
20101 Turku
Suomi
Ohjelma
9.00 Saapuminen ja aamukahvi
9.30 Tilaisuuden avaus
9.40 Antti Kirkkola, yhteysjohtaja, Turun Kaupunki
Kaupungin tervetuliaissanat
9.50 Antti Maunu, yhteisöllisyystutkija ValTri, Turun Yliopisto
Ruokarakkaus ja rutiinit
10.20 Marjaana Manninen, Opetusneuvos, OPH
Ruokakasvatus osana koulun toimintakulttuuria
10.35 Sini Garam, ELO-Säätiö
Kouluruokailun historiasta
10.55 Kristiina Janhonen, postdoc-tutkija, Nuorisotutkimusseura
Ruokataju & lasten osallisuus
11.15 Mari Sandell, varajohtaja, tutkija, Funktionaalisten elintarvikkeiden tutkimuskeskus, Turun Yliopisto
Ruoka aistielämyksenä
12.00 Lounas Katedralskolanin kouluravintolassa
13.00 Merja Ahola, ruokapalvelupäällikko, Sodankylän kunta
Sodankylän kehitystarina menestykseen
13.15 Marjut Huhtala, toiminnanjohtaja, Kouluruokadiplomi
Työkaluja työyhteisön kehittämiseen ja kouluruokadiplomin luovutus turkulaiselle koululle
13.35 Nicke Wulff, rehtori, Cygnaeus Skola, Turku
HundrED – esimerkkikoulu
13.50 Paula Juvonen, ruokapalvelujohtaja, Arkea Oy
Lähikalapihvi ja muita kehittämishankkeita, yhteistyökonseptit
14.05 Arja Lyytikäinen, pääsihteeri, Valtion Ravitsemusneuvottelukunta
Syödään ja Opitaan Yhdessä
14.25 Kouluruoka ja tulevaisuus
14.45 Tilaisuuden yhteenveto ja päättäminen
15.00 Kouluruokafoorumi päättyy
Muutokset ohjelmaan mahdollisia
Kysymykset, ilmoittautumiset, lisätiedot ja haastatelupyynnöt
Jouni Kuru
Tuottaja: Kids & Food, Food & Fun Turku 2017
+358458628705