Näytä kartta
Koska:
6.4.2017 @ 09:00 – 15:00
2017-04-06T09:00:00+03:00
2017-04-06T15:00:00+03:00
Missä:
Vanha Raatihuone
Vanha Suurtori 3
20101 Turku
Suomi
Yhteystiedot:
Jouni Kuru
0458628705
Kids & Food Kouluruokafoorumi 6.4.2017 @ Vanha Raatihuone | Turku | Suomi

Ohjelma

9.00 Saapuminen ja aamukahvi

9.30 Tilaisuuden avaus

9.40 Antti Kirkkola, yhteysjohtaja, Turun Kaupunki
Kaupungin tervetuliaissanat

9.50 Antti Maunu, yhteisöllisyystutkija ValTri, Turun Yliopisto
Ruokarakkaus ja rutiinit

10.20 Marjaana Manninen, Opetusneuvos, OPH
Ruokakasvatus osana koulun toimintakulttuuria

10.35 Sini Garam, ELO-Säätiö
Kouluruokailun historiasta

10.55 Kristiina Janhonen, postdoc-tutkija, Nuorisotutkimusseura
Ruokataju & lasten osallisuus

11.15 Mari Sandell, varajohtaja, tutkija, Funktionaalisten elintarvikkeiden tutkimuskeskus, Turun Yliopisto
Ruoka aistielämyksenä

12.00 Lounas Katedralskolanin kouluravintolassa

13.00 Merja Ahola, ruokapalvelupäällikko, Sodankylän kunta
Sodankylän kehitystarina menestykseen

13.15 Marjut Huhtala, toiminnanjohtaja, Kouluruokadiplomi
Työkaluja työyhteisön kehittämiseen ja kouluruokadiplomin luovutus turkulaiselle koululle

13.35 Nicke Wulff, rehtori, Cygnaeus Skola, Turku
HundrED – esimerkkikoulu

13.50 Paula Juvonen, ruokapalvelujohtaja, Arkea Oy
Lähikalapihvi ja muita kehittämishankkeita, yhteistyökonseptit

14.05 Arja Lyytikäinen, pääsihteeri, Valtion Ravitsemusneuvottelukunta
Syödään ja Opitaan Yhdessä

14.25 Kouluruoka ja tulevaisuus

14.45 Tilaisuuden yhteenveto ja päättäminen

15.00 Kouluruokafoorumi päättyy

Muutokset ohjelmaan mahdollisia

Kysymykset, ilmoittautumiset, lisätiedot ja haastatelupyynnöt

Jouni Kuru
Tuottaja: Kids & Food, Food & Fun Turku 2017
+358458628705