Koska:
15.4.2024 @ 15:00 – 16:15
2024-04-15T15:00:00+03:00
2024-04-15T16:15:00+03:00
Yhteystiedot:
Kiertotaloutta menusuunnitteluun -webinaari

Suurin este ravintoloiden kiertotalouden muutoksessa on tiedon ja taitojen puute. Ce4Re-hankkeen webinaarit liittyvät kiertotalouden perusteisiin, menusuunnitteluun, hävikin sekä jätteen ehkäisyyn ja vähentämiseen ja kestävään sekä vastuulliseen viestintään ja markkinointiin.

Webinaarisarjan toinen osa avaa kiertotaloutta menusuunnittelussa. Tule oppimaan ruoanvalmistuksen suunnittelusta ilman jätettä sekä raaka-aineiden käytöstä luovuuden avulla.

Ohjelma
15.00 Circular Economy in Menu Planning (Kiertotalous menusuunnittelussa) – Olli Takanen, Perho PRO, Suomi.
15.30 Case 1 – Laura Avikainen, FresCo Ravintolat, Suomi
15.45 Case 2 – To be confirmed later

Webinaari järjestetään englanniksi, ja puhumassa on huippuasiantuntijoita Suomesta, Ruotsista ja Latviasta. Linkki lähetetään sähköpostiisi edeltävänä päivänä.

Ilmoittaudu viimeistään keskiviikkona 10.4.!

Webinaari on osa kansainvälisen Interreg Central Baltic Ce4Re – yhteisten kiertotalousratkaisujen kehittäminen keskisen Itämeren ravintola-alalla –hankkeen toimenpiteitä.