Tervetuloa kuuntelemaan kotimaisen karitsanlihan tuotannosta ja siihen liittyvistä vastuullisuusnäkökulmista sekä löytämään uusia vinkkejä karitsanlihan valmistamiseen, myymiseen tai tarjoiluun. Webinaari on erityisesti tarkoitettu ruoka-alalla toimiville ammattilaisille, esimerkiksi kauppiaille, lihamestareille, kotitalousopettajille, ammattikeittiöiden henkilökunnalle, oppilaitoksille, opiskelijoille tai yrittäjille.
Toteutus: 1.3.2021 klo 14-16, Zoom-etäyhteydellä
Linkki kokoustilaan lähetetään ilmoittautuneille ennen webinaarin alkua.
Ohjelmassa:
Laitumen laidalta – lampurin terveiset
Peppi Laine, lampuri
Lampaankäytön monipuolistaminen ja tuominen arkiruokapöytiin
Päivi Lehtonen, ravintolakokki, biologi
Keittiömestarin vinkit eri ruhonosien käyttöön ruoanvalmistuksessa
Pasi Kuronen, keittiömestari
Ilmoittaudu mukaan viimeistään 26.2 mennessä oheisen linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/5296D87BC82E906A
Webinaarin järjestää Vastuullista proteiinia pöytään-hanke, jota toteuttavat yhteistyössä Turun yliopiston Brahea-keskus ja ProAgria Itä-Suomi.