Myllykyläntie 8
Loimaa
Kotimaisten kasviproteiinien viljely ja niiden saatavuus ammattikeittiöiden käyttöön on merkittävästi lisääntynyt. Monipuolisella ja osaavalla kasvisproteiinien käytöllä ja kotimaisten raaka-aineiden tuoteinnovaatioilla monipuolistetaan, uudistetaan ja varmistetaan ravitsemuksellisesti täysipainoista tarjontaa asiakkaiden iloksi ja tyytyväisyydeksi.
Ohjelma:
14.00 Infopäivän avaus, tavoitteet ja esittäytyminen. Infopäivän asiantuntijana toimii ruoka- ja ravitsemusalan asiantuntija Päivi Lehtonen.
VARSINAIS-SUOMESSA TUOTETUT KASVIPROTEIINIT
-härkäpapu, herne, hamppu, kvinoa ja sinilupiini
-alueella tuotettujen raaka-aineiden saatavuus, luonnonmukaisuus ja ravintoarvot
KASVIPROTEIINIT RUOKATARJONNASSA JA -VALMISTUKSESSA
-ruokapalvelujen ruokalistoilla
-monipuolinen raaka-aineiden käyttö ja yhdistäminen
-valmistusprosessit ja yrteillä maustaminen
14.30 KÄYTÄNNÖN TEHTÄVIEN LÄPIKÄYMINEN
15.00 KÄYTÄNNÖN TYÖTÄ
-valmistetaan salaatteja, raasteita ja erilaisia lämpimiä ruokia, joissa tulee esille kotimaisten kasviproteiinien käyttömahdollisuuksia ja yrteillä maustaminen
n. 17.00 RUOKAILU JA ARVIOINTI
-ruokaillaan, arvioidaan ja keskustellaan työmme tuloksista
17.00 INFOPÄIVÄN YHTEENVETO JA PÄÄTÖS
Tervetuloa! Tilaisuus on maksuton.
Ilmoittautuminen: 31.1.2020 mennessä mertsi.tottola@novida.fi tai yhteydenotolla: 050 4311162