Helsingintie 3276
Salo
Ruokaelämykset vaikuttavat matkailukohteen valintaan. Tule kuulemaan, mitä pian avattava Lahnajärven taukopaikka haluaisi yhdessä alueen ruokayrittäjien kanssa tarjota matkailijoille ja alueen ruokaelämysten etsijöille.
Tilaisuudessa uudet yrittäjät esittelevät, miten he haluavat helpottaa paikallisten tuotteiden saatavuutta ja tarjota mahdollisuutta yhteistyöhön keväällä avattavassa tilapuodissa. Tilaisuuden tavoitteena on tuoda yhteen yrittäjiä, jotka ovat kiinnostuneita liiketoiminnallisesta yhteistyöstä ja etsiä yhdessä sopivia tapoja toiminnan käynnistämiseksi.
Puheenvuoroja keskustelun pohjaksi:
– Olli Repo, Uudenmaan Ruoka: Kokemuksia lähiruokapisteistä ja yritysten yhteistyömalleista.
– Maija Pirvola, Yrityssalo: Ruokamatkailun ajankohtaiset trendit
– Margot Wikström, Ruoka-artesaani: Artesaaniherkut valloittavat varmalla laadullaan
Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautumiset 16.2. mennessä.
Lisätietoja: hilkka.halla@yrityssalo.fi
Tilaisuuden järjestää Kuluttajat RuokaTalouden keskiössä-hanke.