Näytä kartta
Koska:
30.5.2017 @ 09:00 – 12:30
2017-05-30T09:00:00+03:00
2017-05-30T12:30:00+03:00
Missä:
Alimentum talo, 3. krs Festivo
Myllytie 1
31600 Jokioinen
Suomi
Yhteystiedot:
Erkki Vasara
Liiketoimintaa villiyrteistä ja luonnontuotteista Hämeessä -seminaari @ Alimentum talo, 3. krs Festivo | Suomi

Suomen luonto tuottaa runsaasti monipuolisia raaka-aineita, jotka tarjoavat erilaisia hyvinvointihyötyjä ja liiketoimintamahdollisuuksia. Kanta-Hämeessä villiruokaan liittyvä liiketoiminta on vielä pienimuotoista, mutta perustat villiruokabisnekselle ovat kunnossa.

Tervetuloa seminaariin kuulemaan ajankohtaista tietoa muun muassa siitä, miten villiyrtit ja luonnontuotteet saadaan nostettua paremmin esille. Tilaisuuden järjestää Hämeen ammattikorkeakoulun, Luonnonvarakeskuksen (Luke) ja Koulutuskeskus Salpauksen InnoRuoka -hanke, joka on osa Kasvua Hämeessä hankekokonaisuutta.

Aika: Tiistaina 30.5.2017, klo 9–12:30
Paikka: Alimentum talo, 3. krs Festivo, Myllytie1 31600 Jokioinen (kartalla)

Ohjelma
8:30 Ilmoittautuminen ja kahvi
9.00 Tervetuloa – asiakaspäällikkö, tutkija Erkki Vasara, Luke
9:15 Tarja Jaakkola, Vihreät Tassut
9:30 Suokas -projektin esittely – tutkija Marika Laurila, Luke (etäyhteys)
10:00 Villiyrttien ja luonnontuotteiden markkinointimahdollisuudet – erikoistutkija Eila Järvenpää, Luke
10:30 Finelin koostumustietojen ajantasaistaminen, mm. villiyrttien osalta – Tuomo Tupasela, Luke
10:45 Villiyrttien mikrobeista – tutkija Maarit Mäki, Luke
11:15 Luonnontuotteiden talteenoton ja myynnin edistäminen Etelä-Suomen alueella – Kaisa Tolonen
11:45 Yrttivillitys – Eeva Suojanen
12:00 Keskustelua
12:30 Seminaari päättyy
Omakustanteinen lounas Ravintola Ometassa klo 12:30–13:15, jonka jälkeen seminaarin osallistujilla on mahdollisuus tutustua Luken tuotekehityshalliin.

Ilmoittautuminen viimeistään 23.5. mennessä https://www.lyyti.fi/reg/Liiketoimintaa_villiyrteista_ja_luonnontuotteista_Hameessa_seminaari_6314