Koska:
3.11.2020 @ 09:00 – 4.11.2020 @ 12:30
2020-11-03T09:00:00+02:00
2020-11-04T12:30:00+02:00
Yhteystiedot:
Päivi Töyli
040 189 1929
Valtakunnalliset Luomupäivät

Valtakunnalliset Luomupäivät toteutetaan verkkotapahtumana kahtena aamupäivänä 3. – 4.11. Toisen päivän ohjelmassa on ”Ammattikeittiöt: onnistumisia ja haasteita – tahto ja asenne kuntoon” -sessio klo 9 – 12.30. Aamupäivän aikana perehdytään asioihin niin luomuyrittäjän kuin ostajan näkökulmasta.

Ammattikeittiöt -session ohjelma – tutustu koko ohjelmaan

Puheenjohtaja: Jaana Elo, Luomuliitto

Elintarvikkeiden erikoistuotteet -hankinta, paikallisia luomutuotteita julkiselle sektorille, Kouvolan ruokapalveluiden hankinta-case, Anu Arolaakso, projektipäällikkö, Savon koulutuskuntayhtymä

Innovatiivisesti luomutuotteita julkisille ruokapalveluille. Mitä tarkoittaa innovatiivinen hankintakumppanuus? Sinikka Pussinen, palvelusuunnittelija, Polkka – Pohjois-Karjalan tukipalvelut Oy 

Tuottajan näkökulma yhteistyöstä ammattikeittiöiden kanssa, Pasi Tamminen, toimitusjohtaja,  Lihatukku Harri Tamminen Oy

Vinkkejä pk-yrityksille, miten luomutuotteet saadaan tukkuvalikoimaan, Etta Tuokkola, tuotepäällikkö, Kespro

Hevi-tuotteiden jatkojalostuksella merkittävä rooli ammattikeittiöiden luomun käytön lisäämisessä, Ulla Kojonkoski, Tuoreverkko Oy

Hilma ja koulujakelutuki – Kuka, mikä ja miksi? Anu Arolaakso, projektipäällikkö, Savon koulutuskuntayhtymä

Luomupäiville ilmoittautuminen 30.10. mennessä. Tutustu tarkemmin http://www.luomuliitto.fi/luomupaivat/

Tapahtuman järjestävät: Luomuliitto, Luomuinstituutti, ProAgria Itä-Suomi, Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa (ELLI) -hanke, KUMAKKA – Kumppanuusmaataloudella kestävyyttä, kilpailukykyä ja maatalouden arvostusta -hanke, Maaseudun toimijoiden hankintaosaaminen vahvaksi – MAHVA -hanke sekä Savo-Karjalan luomuyhdistys.