Koska:
15.2.2022 @ 14:00 – 16.2.2022 @ 19:00
2022-02-15T14:00:00+02:00
2022-02-16T19:00:00+02:00
Missä:
Raseko FoodLaboratory
Juhaninkuja 1
21200 Raisio
Yhteystiedot:
Tomi Aho
Puh +358 44 705 7461
Makeisten valmistus -kurssi Rasekossa @ Raseko FoodLaboratory

Elintarvikkeiden valmistamisessa perehdymme makeisten valmistamiseen. Käymme läpi tarvittavat raaka-aineet sekä miten tehdä valmistukseen liittyvät esityöt. Valmistamme makeisia halliten työn edellyttämät kädentaidot. Lakritsi, makeismarmeladi, kovat karamellit ja fudge, jne.

Elintarvikejalostuksen ammattitutkintokoulutuksen yhteydessä järjestettävällä kurssilla on muutama paikka vapaana myös muille kuin koko tutkintoon opiskeleville. Kahden päivän kurssin hinta on 40 €. Ota yhteyttä Tomi Ahoon, puh. 044 705 7461, tomi.aho@raseko.fi ja varaa oma paikkasi pikaisesti tai ilmoittaudu: https://www.raseko.fi/koulutus/makeisten-valmistus-elintarvikejalostuksen-ammattitutkinnon-tutkinnonosan/