Koska:
20.1.2022 @ 08:30 – 12:00
2022-01-20T08:30:00+02:00
2022-01-20T12:00:00+02:00
Missä:
Siipi-tila, Helsingin messukeskus
Messuaukio 1
00520 Helsinki
Yhteystiedot:

Ohjelma

8.30-9.00
Hungry for Finland aamupala

9.00-09.15
Tervetuloa – miksi olemme täällä, Kristian Sievers

9.15-10.00
The Future of the Food Tourism, Eric Wolf, World Food Travel Association

10.00-10.20
Eväitä ruokamatkailustrategiasta 2020-2028,
Hungry for Finland, Kristiina Havas, projektipäällikkö, Haaga-Helia amk

10.20-10.40
Ruoka vastuullisuuden viestittäjänä – työkaluja ruokamatkailun vastuullisuuteen, Terhi Hook, kehittämispäällikkö, Visit Finland, Business Finland Oy

10.40-11.30
Yhdessä tekoja luonnosta ammentaen! Millä teoilla visio saavutetaan: Hungry for Finland – Ruoka elämykselliseksi ja ostettavaksi osaksi Suomen matkailua vastuullisesti

  • Dani Hänninen, keittiömestari, yrittäjä
  • Jukka-Pekka Tolvanen, yritysluotsi, Helsingin kaupunki
  • Maisa Häkkinen, matkailujohtaja, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy
  • Leena Pölkki, projektipäällikkö, Jyväskylän amk
  • Kristiina Hietasaari, johtaja, Visit Finland, Business Finland Oy

11.30-11.50
Hungry for Finland verkostossa yhdessä tekoja, Kristian Sievers

11.50-12.00
Loppusanat, Kristian Sievers, Kristiina Adamsson ja Kristiina Havas

Tilaisuuden moderaattori Kristian Sievers

Lisää seminaareista ja puhujista voit lukea Matkatiedon kotisivulta www.matkatieto.fi. Ole ajoissa liikkeellä ja varmista paikkasi vuoden suurimmassa koulutustapahtumassa.

Kaikki seminaarit ovat maksuttomia!

Lisätietoa:

Kristiina Havas
kristiina.havas@haaga-helia.fi
 puh. 0500 688 332
www.hungryforfinland.fi

Hungry for Finland – ruokamatkailun kehittämisprojekti. Projektia koordinoi Haaga-Helia ammattikorkeakoulu. Projektin rahoittaja on EU:n maatalousrahasto.
@hungryforfinland | #hungryforfinland

Hungry for Finland ruokamatkailukilpailun 2021 voittajat esiintyvät perjantaina 21.1.2022 klo 13.00-13.50 European Stagella