Tällä risteilyllä pääset tutustamaan sekä tarinallistamiseen että tiedolla johtamiseen alan johtavien valmentajien kanssa. Tiedolla johtamisen asiantuntija Hanna Lak ja tarinallistaja Anne Kalliomäki vievät sinut matkalle, jossa pääset selvittämään myös oman yrityksesi tarinan ja tiedon tilaa. Saat myös vinkkejä siihen, miten johdat yritystäsi, tuota omaa laivaasi, kohti uutta entistä parempaa bisnestä tarinan ja tiedon avulla.

Tarina kuin laivan kapteeni, jolla on visio päämäärästä. Tieto kuin kapteenin kädessä oleva kompassi, joka suuntaa toimintaasi kohti tuota päämäärää. Tehdään yhdessä sinun yrityksesi tulevaisuudesta aurinkoinen!

Piknik-risteily järjestetään tiistaina 25.4.2023 Viking Linen laivoilla. Risteilylle on järjestetty yhteiskuljetus Loimaa-Pöytyä -suunnalta sekä Vakka-Suomesta. Osallistumismaksu on 95-125 euroa / osallistuja, sisältäen matkat, buffet-ruokailun laivalla sekä laadukkaan sisällön. Paikkoja on rajoitetusti ja tilaisuus järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi.

Sitovat ilmoittautumiset mukaan viimeistään 23.3.2023!

Yhteistä tekemistä ja verkostoitumista ovat järjestämässä Tukeva- ja Pelme-hankkeet. Lisätietoja antavat Mirja Junkola (mirja.junkola@ukipolis.fi) sekä Juhana Aalto (juhana.aalto@ukipolis.fi).

Tervetuloa mukaan!