Teema: Ammattikeittiöiden ja elintarviketoimittajien yhteistyön mallit
Tilaisuuden tavoitteena on avata julkisten ja yksityisten ammattikeittiöiden sekä elintarvikealan pk-yritysten yhteistyön mahdollisuuksia. Puheenvuoroissa muun muassa Joensuun Polkka Oy, Marttilan kunta, Turku Menu 2019 –kilpailu, Vuoden luomuravintola 2019, Stadin puutarhurin ja Pihka-ravintoloiden yhteistyömalli, sekä paikallisen riistan reitti ammattikeittiöihin.
OHJELMA
15:00-15:15 Tilaisuuden avaus, Ville Korpelainen ja Johanna Mattila
15.15-16:15 Innovatiivinen hankintakumppanuus uuden lähiruokatuotteen
takana, Kirsi Ahosola, palvelupäällikkö, Polkka Oy ja Kim Langer, Osuuskunta Myötävoima
16:15-16:45 Kotimaisen ruoan osuuden nosto Marttilan kunnan ruokapalveluissa kunnanjohtaja Carita Maisila
Kahvi ja verkostoitumistauko
17:15-18:00 Stadin puutarhuri ja Pihka ravintolat esimerkki pientuottajan ja
henkilöstöravintolan sujuvasta yhteistyöstä, Jan Liesaho, Stadin
puutarhuri ja Ilja Björs, toimitusjohtaja, Pihka ravintolat
18:00-18:30 Kuinka ravintolan luomuaste nostetaan 99 prosenttiin, Juha Ollila,
ravintoloitsija, Luomu SM 2019 voittajaravintola Härmän Rati
18:30-19:00 Turku Menu 2019 kilpailu tuo uutta sävyä ruokakulttuuriin, Juha
Pokka, Turun keittiömestarit ry ja Jere Saarinen, kilpailun voittaja
Ravintola Karu
19:00-19:30 Paikallista riistan lihaa ammattikeittiöihin, Leena Erälinna,
projektipäällikkö, Turun yliopiston Brahea-keskus
Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki luomu ja lähiruoan käytön lisäämisestä kiinnostuneet erityisesti ammattikeittiöväki alkutuottajat, elintarvikealan yritykset ja päättäjät sidosryhmineen.
Ilmoittaudu tilaisuuteen tarjoilujen järjestämisen vuoksi keskiviikkoon 15.1.2020 mennessä. Ilmoittautumislinkki: https://link.webropolsurveys.com/S/8F3B61B5159059FF
Tilaisuus on maksuton. Se pidetään Forum Marinumissa (Linnankatu 72) ja sen järjestävät yhteistyössä Luomumpi Varsinais-Suomi ja Kuluttajat ruokatalouden keskiössä -hankkeet.