Vanhankirkontie 383
32200 Loimaa
Tietopaketti julkisista hankinnoista ja tuotteistamisesta yrityksille ja elintarviketuottajille.
OHJELMA
16.30 Verkostoitumiskahvit
17.00 Tilaisuuden avaus, päivän puheenjohtaja Terhi Löfstedt (V-S Emäntäkoulutus ry)
17.15 Miten päästä mukaan julkisiin hankintoihin, Mia Koljonen (JuHa Consulting)
17.45 ABC-analyysi, elintarvikkeiden kotimaisuusaste Loimaalla, Pirjo Kivinen (Loimaan kaupunki)
18.00 Tuotteistaminen, Johanna Tanhuanpää (Invenire Market Intelligence Oy)
18.45 Luomuruisleivän tarina, Anna Paija (Paijan tila Someron Pitkäjärveltä)
19.15 Aluetukku-toiminta ja läyhyet toimitusketjut, Mertsi Töttölä (Kultahanke/ Novida)
Klo 16 mahdollista osallistua Maatalousmuseo Saran näyttelyihin
opastetulla kierroksella.
ILMOITTAUTUMINEN (8.3 MENNESSÄ): https://bit.ly/2UcgSav
Tilaisuuden järjestää Loimaan kaupungin yrityspalvelut, Novida /Kuluttajat
ruokatalouden keskiössä – hanke ja V-S Emäntäkoulutus ry.