Koska:
16.3.2022 @ 14:00 – 18:00
2022-03-16T14:00:00+02:00
2022-03-16T18:00:00+02:00
Yhteystiedot:
Tomi Aho
Pakurituotteet elinkeinona -webinaari

> Liity webinaarin Teams-kokoukseen!

OHJELMA

14.00 Alkusanat, Tomi Aho, Raseko Kehittämisasiantuntija, Vice-Conseiller Gastronomique

14.10 Pakurin viljely ja pakurimarkkinat, Hannu Piispanen, Pro Pakuri ry PJ

14.50 Jatkojalostus ja tuotekehitys, Eeviahealth Oy, Stein Ulve, Chief Executive Officer

15.30 Tauko

15.40 Pakurituotteista markkinoilla, Ruohonjuuri Oy, Jussi Aimola, Ostopäällikkö

16.10 Brändääminen nimisuojan turvin, Helsingin Yliopisto, Ruralia- Instituutti,  Marjo Särkkä-Tirkkonen, Erikoissuunnittelija, ETM, Senior Planning Officer, M.Sc. (Food Tech)

17.00 Yhteenveto, Tomi Aho & Hannu Piispanen